ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
بازدید : 54   ارسال : 1

موضوع: مدارک لازم برای ویزای شینگن پزشکی

  1. #1
    webone
    تاریخ عضویت
    2017/04/17
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    12
    قدرت امتیازدهی
    6
    تشکر
    0
    تشکر شده
    1

    مدارک لازم برای ویزای شینگن پزشکی

    با توجه به پیشرفته بودن سطح پزشکی کشورهای اروپایی حوزه شینگن، بعضی از افراد ممکن است به دلیل اقدامات پزشکی مانند جراحی های خاص و یا درمان های مدرن، بخواهند به اروپا سفر کنند. برای این هدف باید ویزای پزشکی درخواست شود که مدارک زیر را نیاز دارد:

    یک نامه از طرف پزشک، کلینیک و یا بیمارستان در کشور مقصد که تاریخ پذیرش فرد را تایید کند و وضعیت پزشکی بیمار را شرح دهد و نشان بدهد که فرد نیاز به اقدامات درمانی در آن کشور دارد.
    در صورت لزوم گزارشات و آزمایش های فرد برای نشان دادن وضعیت بیماری فرد.
    وضعیت و صورت حساب مالی متقاضی برای اینکه توانایی پرداخت هزینه های درمانی و سفر را در کشور مقصد داشته باشد.

    مدارکی که در این مطلب گفته شد از موارد ضروری برای انواع ویزای شینگن است که تقریبا در تمامی سفارت خانه ها برای درخواست ویزا با توجه به نوع سفر از شما خواسته می شود. قبل از اینکه وارد مصاحبه سفارت شوید باد تمامی مدارک لازم را به صورت دقیق آماده کنید تا وقت سفارت شما از بین نرود و احتمال قبول درخواست ویزای شما بیشتر بشود تا با مشکل ریحکتی ویزای شینگن مواجه نشوید.

    در برخی از سفارت خانه ها ممکن است مدارک دیگری نیز با توجه به وضعیت شما و هدف سفر خواسته شود که ممکن است متفاوت باشد. توصیه می شود برای راهنمایی کامل برای تهیه مدارک و سریع شدن فرایند اخذ ویزای شینگن و اقامت اروپا، با کارشناسان موسسه حقوقی (tbi group(vakil-visa.com در تماس باشید تا تمامی مراحل درخواست شما به بهترین شکل انجام شود.
  2. #2
    abolfazlx
    تاریخ عضویت
    2019/06/19
    محل سکونت
    داخل هواپیما
    نوشته ها
    3
    امتیاز
    10
    قدرت امتیازدهی
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده
    0
    مهم ترین مدارک برای ویزای شینگن
    برای گرفتن ویزا انواع مختلفی وجود دارد و یکی از آن ها ویزای شینگن است. شما می توانید با داشتن ویزای شینگن برای مدتی معلوم به هر کشوری که عضو اتحادیه شینگن باشد سفر کنید. اما گرفتن این نوع ویزا دارای شرایط خاص و مراحلی تقریبا پیچیده است که اگر در طی کردن این مراحل خطایی کنید، مجبور می شوید که باز هم به مرحله اول برگشته و همه چیز را از نو انجام دهید. در ادامه با وب سایت مستر بلیط همراه باشید تا هر آنچه که باید در مورد ویزای شینگن بدانید را برای تان شرح دهیم.
    لیست مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن
    فرم درخواست ویزا به صورت تکمیل شده
    قدم اول این است که شما در سفارت تعیین وقت کنید و طی یک مصاحبه از آن ها درخواست ویزای کشور مورد نظرتان را بخواهید. این فرم از سفارتی که به آن مراجعه کرده اید به صورت آنلاین یا حضوری به شما داده شده و باید سری بعد آن را به صورت تکمیل شده به همراه دیگر مدارک مورد نیاز در زمان مصاحبه بعدی به سفارت ببرید.
    یادتان باشد که هر کشوری که عضو شینگن باشد ویزایش هم جزء شینگن محسوب می شود اما این فرم درخواست برای هر کشور فرق دارد. برای مثال اگر فرم کشور آلمان را دریافت کرده اید نباید از آن برای کشور فرانسه استفاده کنید!

    مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)
    شما باید به یک کافی نت و یا مترجم مراجعه کرده و از آن بخواهید تا تمامی صفحه های شناسنامه تان را ترجمه کند. کارت ملی و شناسنامه باید به همراه فتوکپی اش در مدارک شما موجود باشد.

    پاسپورت
    اعتبار پاسپورتی که دریافت کرده اید، باید حتما 6 ماه پس از تاریخی باشد که درخواست ویزا داده اید. برای تکمیل مدارک باید یک برگ کپی از صفحه یک و آن صفحه ای که ویزای شینگن را تهیه کرده اید هم وجود داشته باشد. پیشنهاد می کنیم که اگر قصد گرفتن ویزای آمریکا، کانادا، انگلستان و استرالیا را دارید، حتما تصویر آن را با ئاسئورتی که در ویزای شما موجود است، ضمیمه پرونده کنید.
    3 قطعه عکس رنگی باکیفیت
    گرفتن عکس برای ویزای شینگن قوانین و ویژگی های خاص خودش را دارد. شرایط گرفتن عکس ویزا، این است که عکس حتما باید رنگی باشد، زمینه آن سفید باشد و به صورت تمام رخ صورت تان مشخص باشد. به یاد داشته باشید که عکس حتما باید جدید باشد و عکس های قدیمی مناسب تکمیل مدارک نیستند. برای تکمیل مدارک 2 قطعه عکس 3.5 و 4.5 کافی است. بر اساس مقررات ویزای شینگن این عکس ها بر روی برچسب ویزای تان چاپ می شوند.
    مدارک مربوط به شغل و منابع مالی
    این مدارک شامل روزنامه رسمی یا جواز کسبی است که برای کار خود آن را دریافت کرده اید. اگر جواز کسب و کار نداشتید، می توانید یک گواهی اشتغال به کار تهیه کنید و آن را بر روی سربرگ رسمی محل کار قرار دارد و از مدیر عامل خود بخواهید که آن را امضا کند و زیر امضا ذکر کند که شما در محل کار دقیقا چه سمتی دارید و حقوق ماهیانه و مدت زمانی که در روز مشغول به کار هستید چقدر است. تمامی این مدارک باید به همراه ترجمه شان به سفارت ارجاع داده شوند.
    یکی دیگر از منابع مالی مهم که باید به صورت ترجمه زبان انگلیسی در مدارک شما موجود باشد، پرینت حساب بانکی به همراه گردش سه ماه آخر و باقی مانده حساب تان می باشد.
    اگر دارای هرگونه بیمه مانند بیمه تامین اجتماعی یا بیمه عمر از شرکت های مختلف بیمه هستید، آن را به صورت ترجمه به همراه سابقه بیمه در مدارک خود قرار دهید.
    اگر ملک و املاکی به نام تان است باید سند آن را به همراه ترجمه زبان انگلیسی اش در مدارک خود قرار دهید که سند در پایان کار به همراه دیگر مدارک به شما بازگردانده می شود.
    تهیه بلیط هواپیمای رفت و برگشت
    درست است که تهیه مدارک ویزای شینگن مراحل بسیار سختی دارد اما بسیاری از افراد این مرحله که در واقع یکی از مهم ترین مراحل سفر با ویزای شینگن است را فراموش می کنند. به طور کلی برای دریافت اطلاعات در خصوص دریافت این ویزا راه های مختلفی وجود دارد که یکی از آن ها خواندن مجله گردشگری است. در این مجله ها از صفر تا صد دریافت ویزای شینگن توضیح داده شده است. و شما
    می توانید با خیال راحت اقدام به گرفتن این ویزا کنید.
    و اما خرید بلیط یکی از مهم ترین موارد در خصوص سفر با این نوع ویزا است. شما باید فرک همه جایش را کرده باشید و برای اینکه سفری بی دردسر و بی دغدغه داشته باشید بلیط خود را از قبل ررزو کنید.
    به طور کلی راه های مختلفی برای رزرو بلیط هواپیما وجود دارد. اما به یاد داشته باشید که برای خرید بلیط حتما باید تاریخ رفت و برگشت بلیط تان با تاریخ مدت زمانی که در منطقه شینگن اقامت دارید، یکسان باشد. تا دچار مشکل نشوید.
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری موضوع

اشتراک گذاری موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •